Filling in the blanks

by Irina Bernebring Journiette

När jag skrollar ner och läser igenom vad jag skrivit inser jag att jag glömt att berätta hur vi kom från PortoColom till Palma. Efter tre dagar i PortoColom och ett oändligt tjat från vår dåvarande host Joan om städning och hitte-på och “överdriven platskonsumtion” från vår sida tydligen, flydde vi fältet. Vi sprang i ösregn till närmaste busstation och åkte tillbaka till Palma och mötte upp en ny host Daniel. Hos honom stannade vi sedan tills idag när vi först tog båten från Palma till Valencia och sedan tåg från Valencia till Alicante, där vi är nu. Imorgon ska vi möta upp nästa host Jose men ikväll checkade vi in på hotell och jag hinner kolla lite mejl och läsa lite nyheter on-line. Det är helt otroligt vad mycket man missar utan internet-tillgång.

Advertisement