Josefin kl 01.24

by Irina Bernebring Journiette

Vi skulle ga ut i Alicante. Men vi vill inte. Har ar sa fruktansvart trakigt. Istallet har vi lyckats programmera om var hosts tv sa att allting ar pa engelska. Det ar helt fantastiskt. Han tyckte vi var knappa i huvudet nar jag forsokte forklara att vi tittade pa Bob Espoña pa tv for att det var det enda program vi forstod pa spanska. Vi har ocksa kidnappat hans dator och facebookar som aldrig forr. Efter att ha reflekterat over vart hat mot Alicante och allas “jag-ska-till-sydostasien-och-finna-mig-sjalv-resor” konstaterar Josefin 01.24 att “Vi gor det som ingen annan gor, for vi pallar inte det som alla andra gor”. Det ar sa sant. Vi Interrailar inte Europa, vi kor stenhart Spanien. Vi festar inte loss i Barcelona, vi kor parkhang i Valencia. Vi ska inte finna oss sjalva i Asien utan forsoka tappa bort oss i L.A.

Advertisement