Fotnot

by Irina Bernebring Journiette

Du, som nu kan tänkas läsa detta, kanske tycker att min blogg har rört sig ganska långt från journalistik och bara handlar om Spanien. Men. Jag bloggar ju faktiskt främst för mig själv. Så att jag och Josefin om 63 år kan sitta på hemmet och minnas vår fantastiska tid i Spanien. Därför måste jag berätta för mig själv om vad som hände igår. Eftersom vi bor helt galet hos en märklig man, fungerar inte hans nyckel i ytterdörren. Inte för oss iallafall. Detta resulterade i att vi var utelåsta i cirka en timme. Efter 30 minuter kommer grannkvinnan ut och försöker hjälpa oss, då kissar hennes hund på Josefins väska. Hon lyckas däremot inte få upp dörren och kryper in i sitt lilla skjul igen. Efter 5 minuter till inser hon att vi fortfarande inte har kommit in och bjuder in oss i skjulet. Och där stod en skranglig tv och ett WII. Så jag och Josefin spenderade resten av väntetiden med att spela virtuell bowling, tennis och baseboll och prata knacklig spanska. Vilket äventyr.

Advertisement