When in Spain…

by Irina Bernebring Journiette

Dygnsrytmen här blir bara värre och värre. Igår åt vi middag vid 00.30 och mös i soffan hos vår nya host till 03.30. Här är helt annorlunda än hos Seba, men definitivt vad vi behövde. Riktiga sängar och rent och fräscht kök. Än så länga har couch-surfingen visat sig vara en grymt spännande upplevelse. I förrgår drack vi gin och tonic ur McDonalds-glas, igår blev vi bjudna på spansk tortilla och mörkrött vin. Ombyte förnöjer.

Igår strosade vi också runt i “la turia”, parken som delar Valencia, och njöt av det vackra vädret. 27 grader i solen. Nu funderar vi på att boka flygbiljetter till Ibiza och strunta i båten eftersom kontoret är omöjligt att hitta och öppettiderna mycket märkliga. Vem vet var äventyret fortsätter? Vi har lämnat resestressen bakom oss och tar dagen som den kommer.

Advertisement