Radiogala.

by Irina Bernebring Journiette

I går var jag på galen gala. Det var mycket trevligt. Priser som delades ut, avtackningar och vin. Massor av vin. Tänkte presentera med en tidslinje.

19.00 – Väntar utanför AF-borgen på att mina eviga följeslagare Rebecca och Thomas ska dyka upp. Minglar ofrivilligt in mig på ett bröllop. Pinsamt värre när jag inser mitt misstag.

19.45 – Letar förgäves efter min bodskavaljer. Till slut fick jag fem trevliga herrar till bords. Mat och avtackningar tills runt tio. Allt sköljs ner med vin.

21.00 – Träffar en ny vän och vi kraschar de andra festerna i AF-borgen.

23.00 – Maten slut, eftersläpp börjar. Mina vänner Gin och Tonic dyker upp.

23.00-03.45 – Dans, dans, dans.

(01.15 – Lyckas bli utelåst från AF-borgen. Virrar omkring, bankar på dörren och gör fula miner till vakten på Tegners som vägrar resa sig upp och öppna dörren (latmask), tills någon vänlig själ kommer och öppnar.)

(02.50 – Utforskar AF-borgen med Oscar, hittar ett diskrum, alltså ett rum som känns som en jättestor diskmaskin. Sitter där inne och håller värmen.)

03.45 – Inser att jag har ont i fötterna och måste gå hem.

04.10 – Hemma i en tom lägenhet. Bäddar upp med två soffkuddar i ett tomt rum. Sover naken med min jacka som täcke i min dammiga gamla lägenhet. Duschar en gång i timmen för att hålla värmen. Önskar att jag druckit mer sprit, så jag däckat och sluppit somna frusen i min ensamhet.

Advertisement