Materialist? Ja visst.

by Irina Bernebring Journiette

Materialist? ja visst. Har haft en jobbig vecka. Med massor av saker att göra. Mycket i skolan, mycket på tidningen, mycket med flytt. Men nu är jag lycklig. Har fått lov att köpa en ny digital systemkamera av mamma, så nu ska jag bara hitta den perfekta för mig. Och i dag bokade jag en resa till St: Petersburg, vägde mot Moskva ett tag, men sedan blev det St: Petersburg ändå. Ska passa på att spana in universitetet där kanske. Har inte varit i Ryssland tidigare så nu känns sommaren kanske spännande ändå. Och reseåret tycks arta sig. Slovakien, Grönland, St: Petersburg avklarade eller bokade. New york, Thailand och “destination X” inplanerade. I bland är det bra jobbigt att man inte är lite rikare och bara kunde resa när man ville och vart man ville. Fast, just nu känns det som att jag är ganska lyckligt lottad ändå.

Advertisement