För att klargöra saker och ting.

by Irina Bernebring Journiette

Ingela  dansar

Ingela dansar

Ingela flyger

...sedan flaxar hon med vingarna och lyfter från marken...

Ingela viker sig dubbel av skratt efter flygturen

...när hon inser att hon flyger, viker hon sig dubbel av skratt...

...och sedan flög hon vidare.

...och sedan flyger hon vidare.

Om jag är lite konstig ibland. Så beror det på att jag har en galen mamma. Som kan flyga, som ni ser ovan. Just nu är hon på Grönland och jobbar och bor i Nuuk. Hon Grönlandsbloggar, och senaste nyheten var att en isbjörn gick ner i staden som de fick nödskjuta och sedan slaktade på torget. Och mor min, äventyrlig som hon är. Stod självklart, med kameran i högsta hugg, på första parkett. Varning för känsliga tittare. Bloggen är http://avealegni.blogg.se/.

Advertisement