God morgon/middag/kväll

by Irina Bernebring Journiette

Sov länge, vaknade vid 11. Vilken underbar dag. Emilia kom hit och så planerade vi inför Slovakienresan. Sedan cyklade jag och tränade (muay thai) och efter det spelade jag lite fotboll med redaktionen. Vad härligt det är att sova länge och att träna. Det finns inget bättre. Nu har jag ätit jordgubbar och strax ska jag börja med ett reportage.  I dag har verkligen inte varit en händelserik dag. Nu är det dags för sängen.  I morgon lär bli en annan ovanligt “o-händelserik” dag. Ska grilla och spela brännboll och arbeta lite på en folder för RKUF.

För övrigt börjar jag faktiskt bli ganska stressad över flytten. Har inga flyttlådor, ingen flyttbil, inte frågat någon om de vill hjälpa mig flytta. Det ska jag ta tag i, i morgon.

Advertisement