Pradomuseet

by Irina Bernebring Journiette

Okej. Jag orkar inte skriva längre. Allting har utvecklats till en bilderblogg. Troligtvis tack vare bristen på internettillgång. Vi bor helt galet. Tre personer på 10 kvadratmeter. Men vi älskar varandra så det är lugnt. Däremot har vi inte internet eller wieyyyyfeyyy på rummet. Då får man gå ut och hänga i trappan. Jag tycker inte det är helt lugnt. Därför har jag tagit paus från on-line världen för en sekund eller två. Madrid so far är… well, helt ok. Här är konstigt nog kallt. Jag och Josefin hade hoppats att vi kunde skicka hem lite kläder med mor. Men ack så fel vi hade. Vi antog också att det skulle vara varmare inåt landet. Men icke. Fel igen. I Madrid har vi upplevt lite allt möjligt. Klämt in både tjurfäktning och paellakonsumtion. Jag och Josefin gjorde också ett tappert försök att uppleva nattliv. Moma 56. Helt ok, men lite för mycket kostym och utseendefixering för vår del. Men, det kan man väl förvänta sig av en klubb där garderoben kostar 6 euro. Vi försöker att ignorera budget-tänket. Det fungerar inte riktigt längre. Mina 50 euros-lappar går åt som 5 euros. Jag ska försöka bättra mig. Men det är svårt när man omges av frestelser. Snart lämnar vi dock Madrid och ska ge oss av norrut.

Advertisement