Oj oj oj

by Irina Bernebring Journiette

Så mycket har hänt sedan sist att jag inte kan eller ens kommer att försöka att skriva ner det här. Därför jag inte uppdaterat i helgen. Inte haft lust att skriva helt enkelt. Men har tänkt en del. I vilket fall som helst har jag tagit några drastiska beslut. Nu får vi se vad som händer.

Jag längtar i alla fall något så enormt efter den 12/6 när jag äntligen åker till Grönland och får träffa min mamma igen. Vanligtvis pratar vi varje dag, nu bor vi inte ens i samma tidszon. Men den 12/6 ska vi ses och sedan ska vi ut på äventyr. I dag hade de förresten nödskjutit ännu en isbjörn. Hoppas jag har sådan tur när jag kommer dit. Förlåt alla djurensrätt fanatiker, men att få så en livslevande (nja, död iofs) isbjörn, i sitt naturliga habitat och sedan vara med när de styckar den är ju mäktigt. Nu sitter jag här och blir sugen på att få jägarlicens och ge mig ut på jakt. Undra vad man skulle kunna hitta i Lunds viltområden. Säkert en hurtig muskulös student i stadsparken. Mums.

Advertisement