Jobb, jobb, jobb

by Irina Bernebring Journiette

Jag kan inte annat än att konstatera att detta lär bli en jobbig period. Inte nog med att jag jobbar måndag till fredag denna vecka. I morgon ska jag dokumentera studenten. Måste åka hemifrån 06.36 och vara på plats på Rönnegymnasiet i Ängelholm 08.15. Sedan blir det jobb non-stop till 17.00. Mellan 17.00 och 17.04 (då går tåget) ska jag lyckas byta om och bli redo för jubileums-fest i Lund som börjar 18.00. Jag ignorerar den uppenbara tidsbristen. (Som att det tar 15 minuter att gå till stationen i Ängelholm och att det tar drygt en timme med tåg från Ängelholm till Lund) När festen slutar hinner jag hem till Helsingborg på lördagen då jag måste, för att få godkänt i min kurs i litterär gestaltning, skriva en novell. På söndagen är det på det igen då min lillasyster ska ha examensfest i Malmö. Och.. sen… ska jag jobba HELA veckan. Sju dagar i sträck. Måndag till måndag 08.30-17.00. Jag får ont i magen av att tänka på hur lite jag kommer att få sova fram till den 20/6.

Advertisement