Bio

by Irina Bernebring Journiette

Efter Ipred har jag börjat att gå på bio. Idag ska jag se Shutter Island, även om jag inte riktigt vågar. Jag kommer säkert få panikångest och behöva släpas ut ur salongen. Tanken på läskiga filmer väckte minnen av läskiga filmupplevelser.

Minne 1)

Jag och Jack gottade ner oss i soffan hemma hos mig och skulle se någon random film (lagligt nedladdad innan Ipred). Jag tryckte på Play och vi var lite förvånade över den dåliga kvalitén, men, det var ju en TS. Vi förvånas lite över att Jim Carrey (huvudrollsinnehavaren) inte dykt upp än. Det är konstigt att där bara är tjejer i bild. Jag spolar fram och på rutan fladdrar bilder av kvinnor som äter avföring förbi. Vi tappade båda hakan och Jack konstaterade att det var tur att jag inte satte på filmen under en första dejt. Lesson learned – farorna med nedladdning är att man kan få fel film.

Minne 2)

Första hemma-film-kvällen med x för x antal år sedan. Vi smyger ner till videoaffären och hyr en bra film. En “Rom-com”. Vi sätter på filmen och möts av en splatter/slakta/killkill/boomboom, film där en psykotisk mördare tar livet av ont anande kärlekspar. Lesson learned – lita inte på fjuniga pojkar i videoaffärer.

Advertisement