I dare you.

by Irina Bernebring Journiette

Jag har funnit en konstig sajt. Eller, jag läste om den på Wired, där jag hittar det mesta av informationen som rör mitt tekniska vetande.

http://chatroulette.com/

Jag har öppnat länken. Men jag vågar inte riktigt klicka mig fram. “Play”. Klicka på play och du kopplas upp mot en random människa någon annanstans i världen och ni kan prata om vad som helst?

Think of Chatroulette as a gigantic dinner party, only there’s no need to awkwardly excuse yourself when you’re bored with chatting with a fellow guest. If your Chatroulette partner is droning on about his pet ferret or his fancy hat collection,* Next him! Warning: At some point you will, too, be Nexted. It happens to the best of us. It may hurt your feelings.

Skriver Katie Baker på Wired och sammanfattar det så fint. Men det känns ändå läskigt. Jag vet inte om jag vågar trycka på play.

Advertisement