Dagens tips för supersnabb viktminskning

by Irina Bernebring Journiette

Corsodyl – Antiseptiskt bakteriedödande munvårdsmedel…

Bara flaskan ger ju kväljningar

Bara flaskan ger ju kväljningar

…som sägs smaka mentol men som i verkligheten tar död på alla smaklökar och lämnar efter sig en smak av kloak. En underbart fruktansvärd smaksensation som håller i sig i runt sex timmar och som inte kan motas bort med varken glass eller rödvin. Mat är inte att tänka på. Att tugga kloak är värre än att bara sakta suga det i sig. Efter sex timmar när smaken sakta avtar är du bara sugen på massor av vatten och då instuktionerna lyder två doser dagligen är det bara att gurgla i sig nästa dos om smaken ska hinna dö ut och du ska hinna fylla på vattenlagret och slippa somna bort med smaken av kloak sipprande med in i drömvärlden.

Advertisement