Lögner

by Irina Bernebring Journiette

Nu kändes det lite som jag ljög. Jag reser nog ganska ofta ändå. Hittade ett kort där vi skrivit ner alla länder/platser/städer jag besökt de senaste 14 åren.

(Norge, Danmark, räknas knappt då jag flitigt rest över gränserna i Norden hela min livstid och nästan är född i norge) Prag, London (3), Paris, Tunisien, Kreta, Cypern, Guatemala, Puerto Rico, Aruba, Colombia, Mexico, Marocco, Luxemborg, Öst-Väst Tyskland, Bryssel, Panama, Lanzarote, Teneriffe, Costa Rica, Italien (5) – Rom (2) – Venedig, Toscana/Florens, Rest längst italienska rivieran från Ventimiglia via Genova till Portofino, Fanska rivieran, Spanien, Nordpolen (Svalbard – Longyearbyen och Barentsburg), Holland, Egypten, Thailand, Island (2), New York (2), Litauen, Monaco, Portugal, Serbien, Rumänien, Slovakien, Wien, Grönland.

Planerade resor i år: St: Petersburg, Thailand, Burma, Laos + (Hemlig destination)

Advertisement