Sverige förlorar

by Irina Bernebring Journiette

… som vanligt. (Need I say more) I dag önskade jag att fredsavtalet i Roskilde sett annorlunda ut. Då hade jag haft Köpenhamn som huvudstad i stället för Stockholm. Jag hade öppet kunna skratta åt Klovn och ingen skulle tycka att jag var dum i huvudet. Jag kunde (inte för att jag skulle gjort det) protesterat mot rökförbudet och använt slagord som “mina lungor – min cancer” och sen stämt sjukhuset där jag jobbade natt för att jag väl fick cancer, och vunnit. Okej att vi hade haft DF, men det hade jag kunnat leva med. Framförallt hade jag i kväll firat att vi vann över Sverige i fotboll, druckit massor av alkohol och varit lycklig. Men nej, nu sitter jag här. Bitter över att vi förlorade, absolut inte på festhumör, kommer aldrig få TV-jobb på grund av min skånska och Stefan och Krizters revyer kommer att visas på TV hela sommaren.

Nä, just nu står det mer än 0-1 till Danmark.

Advertisement