111229 – Och online-dejting.

by Irina Bernebring Journiette

Jag och Emma dricker vin och har blivit medlem på online-dejtingsidan HappyPancake. Det går så där hittintills. Emma matchas bara med skalliga killar, när hennes enda krav var att mannen hade hår. Den enda med hår skrev att han sökte en tjej som ville ta den i tvåan. Vårt första intryck blev alltså lite off. Själv matchades jag med någon som skrev att han gillade sex. “Dumma mongo,” utbröt Emma och jag vek mig dubbel av skratt. Just nu känns det som att vi kanske är för krävande ändå. Jag vill inte ha en man som fotograferar sig själv med bar överkropp i badrumsspegeln eller har mössa på sig inomhus.

Förövrigt funderade vi över vilka napp vi hade fått med följande “smeknamn:”
-GinFizz
-FizzLady88
-GizzFizz
-PinkLady82

Advertisement