Ibiza – Palma, Mallorca

by Irina Bernebring Journiette

Nu är vi på väg mot nya äventyr. Vi har lämnat Ibiza bakom oss och sitter på båten på väg mot Palma, Mallorca. Vi förväntas vara framme 23.45 och har ingen aning om vart vi ska ta vägen. Men det är lugnt. Det löser sig alltid.
Förövrigt är det fantastiskt hur många sätt jag och Josefin har kommit på att underhålla varandra. Tidigare idag spelade vi sten, sax, påse i en kvart. Jag vann. Det låg mycket taktik bakom det hela och jag lyckades lura henne. Sedan sjöng vi lite i hamnen och berättade dåliga skämt om ponnyier (eller heter det ponnys?) i källarförråd eller i segelbåtar. Vi har också börjat avsluta varandras meningar. Och oftast behöver vi inte ens säga något eftersom den andra redan tänker samma sak. Vi har nästan blivit som en person istället för två. Vi är inte längre två självständiga individer.

Advertisement